01 huhtikuuta 2019

New city, new life?

Hellurei! 

Siitä onkin kulunut taas aikaa kun oon vimmeksi päivitellyt tänne mitään tärkeää tai vähemmän tärkeää. Uusi vuosi uusi minä on pitänyt osittain paikkansa.
Nyt on kuukauden päivät asusteltu toisella paikkakunnalla ja kyllä tänne nopeeta on sopeuduttu. 

Tästä eteenpäin kevät onkin yhtä hullunmyllyä, nimittäin häihin on 5 kuukautta! En tiedä oonko ainut morsian melkeen ikinä joka ei jännitä edes vielä? SOS 
Pitäis kai olla ihan stressistä puhki ja jääkaapin ovi täytettynä muistilapuilla. Not my style. 

Melko hyvin on jo suunniteltu pääpäivää eteenpäin ja koen ettei mikään voi mennä huonommin. Paikan löytämisessä oli omat haasteensa, koska lande tyttönä en halua mitään modernia tai glamouria häihini vaan lähinnä vintage ja maalaisromanttisella pohjalla mennään. 

Nyt kun joku vielä antais sen motivaatio -piikin että saisin alettua väsäämän kutsuja! 

Tämän hetken paras asia kuitenkin on että ollaan kevätsäissä ainakin suurimmaksi osaksi. Mikään ei vie kaamosta pois niin hyvin kuin aurinko. Vaikka kelloja siirrettiinkin, niin silti jostain aina löytyy virtaa töiden jälkeenkin kaikenlaiseen. 

Kuitenkin kun nyt asuu taas ns. oman katon alla niin on stressistäkin saanut luovutettua osan pois ja arki on helpompaa. 
Aamut menee perus kaavalla, kaurapuuro ja kahvi. Siihen kylkeen hääplääni vihko ja pinterest, voiko olla ihanempia aamuja? Voi, jos olo ja sää on vielä sellaset että voi lähteä aamulenkille. 

Sitä on tullut täälä tehtyä lyhyeen aikaan pari kertaa jo. Vielä kun kaikki nämä flunssat ja säryt lähtis pois niin sais alotettua kunnon kuntobuustin ennen kesää.

Muita jotka yrittää muuttaa elämäntapoja kesää kohden?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...