20 tammikuuta 2018

EPSON WORKFORCE WF-7720DTWF

Sain tosiaan muutamia viikkoja sitten kokeiluun Epsonin Workforce 7720 tulostimen. 
Olen testaajana sivustolla nimeltä Reviewclub, jossa on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita täysin ilmaiseksi.

Tällä hetkellä olen ollut testaajana vain monitoimitulostimelle. 
Aijon kuitenkin toimia testaajana myöhemminkin, jos tulee testattavaksi tuote josta olen kiinnostunut.

Tulostin tuli UPS toimituksella kotiovelle asti. Ensin tulostin reissasi ihan väärälle paikkakunnalle, mutta kuitenkin sovimme uuden ajan kun pakettia tuotaisiin ollakseni kotona.

UPS :n lähetti toi paketin asuntoni ovelle asti, mikä helpostus koska kaikenkaikkiaan paketti painoi n.25 kiloa.

Hämmästyin nähdessäni kuinka suuri paketti olikaan, enhän ollut varautunut mihin sen sijoittaisin.
Onneksi ylimääräisenä tasona toimiva työpöytä oli juuri sopivan kokoinen ja sain tulostimelle paikan.

Tulostimen mukana laatikossa oli nippu papereita ( jotka olivat vain laatikon pohjalla irrallaan, joten hieman kostuneet ja rutussa), 4 mustekasettia, johtopaketti sekä ohjekirja ja dvd pc:lle ohjeistukseen. Itse kuitenkin vilkaisin vain ohjekirjaa ja aloitin käynnistämisen summissa.


Pakko sanoa että kosketusnäyttö tulostimessa oli aivan unelma käyttää. Ei liian herkkä eikä liian vaikeasti kosketusta ottava. Käyttö oli helppoa ja mukavaa. 

Alustuksessa ja muissa asetusten säätämisessä oikeiksi, ei tosiaankaan mennyt kauaa. Noin 10 minuuttia myöhemmin tulostimen käynnistämisestä, olin jo tulostamassa. 

Kaikenlisäksi plussaa oli se etten tarvinnut erillistä nettiä. Asunnossanihan ei ole nettiä, joten käytän mobiilidataa jaettuna koneelle ja samoin se onnistui tulostimmellekin! 

Olen tulostellut ja kopioinut vähän kaikkea nyt kun aina olen asunnollani ollut, kuitteja sähköpostista, hakemuksia ja muita liitteitä. Homma hoituu nopeammin kaksipuolisesti paperille kuin vedenkeittimeni on keittänyt veden. Eli todella nopeasti. 

En ole itse huomannut mitään haittapuolia tai muutettavaa tulostimessa ja sen toimimisessa. Itselleni ehkä turhan iso kun en kaksiossani kuitenkaan paljon loppujenlopuksi tulostele mitään. Yrityksille ja yksityisille henkilöille, joilla tulostettavaa on paljon tai usein, on tässä yksi hyvä vaihtoehto! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...