20 tammikuuta 2018

Black is my thing

Oon jo jonkin aikaa selaillut koneelta vanhoja kuvia. Kuvia pitkistä ja mustista hiuksista. Jotenkin aina olen päätynyt siihen. Ehkä sen helppohoitoisuuden ja ylläpidon vuoksi. Vaaleissa on se jatkuva sävyttäminen. Juurikasvun hoito, hopeashamppoot ja öljyhoidot ja maskit ettei hiukset olisi joka käsittelyn jälkeen yhtä hamppua. 

Alkuviikosta mietiskelin asiaa todella ja tein päätöksen. Tilaan nyt valmiiksi uudet pidennykset pitkästä aikaa. Niimpä alkuviikosta tilaus Chloe's ille lähti menemään. 

Päätökseen vaikutti myös omistamani alekoodi ja ajattelin sen nyt hyödyntää. 

Torstaina tuli jo ilmoitus paketista postissa. Miten ihanan nopea toimitus! 
Tässä toinen syy miksi Chloe's on lempipaikkani mitä pidennyksiin tulee. 

Torstaina olin hieman vielä kipeänä ja nukuin oikeastaan koko päivän ja illan. Kuitenkin eilen perjantaina oli muutenkin tarkoitus vaihtaa paikkakuntaa ja käydä vähän ostoksilla, joten tankilla käydessäni aamulla piipahdin postissa. 

Koko matkan halusin vain avata paketin ja hipelöidä silkkisiä pidennyksiä, kuitenkin maltoin iltaan asti kunnes olin päässyt kotiin. 

Kotiin päästyäni avasin ensimmäisenä paketin, ruuat sai odottaa muutaman minuutin vielä keittiön lattialla pussissa. Tärkein ensin ;) 

Pidin tätä pakettia myöhäisenä synttärilahjana itselleni ja siltä se tuntui kun paketin avasin. 

Ei muutakuin värit päähän vaikuttamaan ja pidennyksistä räpsäisemään pari kuvaa. 
Loppu odotusajan katsoin netflixiä ja rehellisesti vahtasin kelloa 5 min välein. Olin niin innoissani että saisin taas tummat ja pitkät hiukset!

Pestyäni värin pois päästä juoksin meikkaamaan ja annoin netflixin pyöriä sivussa. Jouduin jopa odottamaan ylimääräistä aikaa, koska en oikein tykkää hiustenkuivaamisesta föönillä tai ainakin omani on jotenkin siinä ja siinä onko siitä hyötyä vai haittaa. 
Hiukset alkoivat olla kuivat ja aloin harjaamaan pidennyksiä ja asettelemaan niitä päähän, aivan ihanat! 

Nyt ajattelin oikeasti pysyväni tässä värissä jonka koen eniten omakseni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...