18 maaliskuuta 2017

vastustuskykyä ja motivaatiota otetaan vastaan

Tammikuun alussa hain salijäsenyyden vuodeksi. Nyt on pian 3 kuukautta tätäkin " muutosten " vuotta takana. Tälle vuotta terveet päivät mahtuu aikalailla 2 viikkoon. On ollut antibioottikuureja, avaavia lääkkeitä ja suihkeita, vitamiinipurkki tai vastaava lähtenyt viikottain kauppareissulta mukaan. Vahvempia lääkkeitä määrättiin jo tarkistamatta tulehduarvoja. Turhaanki on nappeja syöty ja oltu poissa koulusta yms. Onneksi rästit saa tehtyä nopeasti, mutta tili sanoo sitten muuta.. Lääkkeet, lääkärikäynnit, ravintolisät ja vitamiinit. Nyt on 5/7 päivä uusinta antibioottikuuria menos eilen ei olossa ollut vielä muutosta, mutta nyt alkaa onneksi jo helpottaa.

Nyt yritänki opetella taas syömään säännöllisesti ja suht.koht. terveellisti, koska jatkuva sairastelu on vieny kaikki voimat. Monesti herännyt vaan syömään ja ottamaan lääkkeen ja painunu takasi pehkuihin.

Maanantai aamuksi oon jo plääninyt, että treenaamaan on pakko päästä.
Kesä lähestyy ja antibioottikuurin aiheuttama ihottuma jäljet eivät kuulemma vaalene ennen auringonvaloa ja ruskettumista. Kaikki nesteet ja kilot mitä on kertynyt nyt sängyssä maatessa saa lähteä tänä kesänä. Pikkuhiljaa taas opetella syömään säännöllisesti ja tarpeeksi on ollut aina isoin kynnys mulle. Terveellisesti voin syödä ja jättää herkut pois, mutta en osaa syödä edes 3 kertaa päivässä ellei joku oo ns. tsemppaamassa tai näyttämässä esimerkkiä. Paino tippuu syömällä ja säännöllisyydellä. Ruokavalio on se tärkein juttu ja mulla homma pissii siihen.

Aion syödä jäätelöä tänä viikonloppuna vielä niin paljo, että kesällä ei huvita.
( Ainut herkku mitä on pakko saada nykysin.. )

Nyt kun vaan vastustuskyky kestäis ja vahvistuis. Motivaatiota onneksi saa aina sillon tällön kattomalla kuvia muiden tuloksista.

Onko muilla projekti '  otetaan niskasta kii ja treenataan ' - alla tällä hetkellä ?😊
äddäilkää snapchatis btw 
j3nnamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...