22 maaliskuuta 2017

summer hurry up please

Viikko jo puoles välis taas. Olispa vaan kaikki päivät näin nättejä !
Kaikki lumi ja jää sais sulaa pois ja tuuliki tuntua jo lämpöseltä.
Rakastan aurinkoisia päiviä niin älyttömästi.

Pikkuhiljaa voidaan alkaa puhua jo keväästä. Tosin eilen tuli lunta/räntää lähinnä kaatamalla, mutta niistä ei oo enää onneksi jälkeekää tänään.

Aamulla vihdoin sain motivoitua itteni salille. Oon nyt syöny jo tähän mennes viikkoa aika hyvin ja säännollisesti, mutta treenaus ei oikee oo viel napannu. Jäi traumaksi ku yrittäny treenata nii on aina flunssa iskeny uusiks.. Tosin kävin maanantaina lenkillä, valittin vaan tosi huonon reitin. Peilijäätä koko tie ja onnistuin kaatumaan oikeen polven auki. Vähä ehkä haittas treeniä tänäänki, mutta haavereita sattuu tekevälle.

Heräsin joskus varttia vaille 5 ja mietin että jatkanko nukkumista 2 h vielä vai käytänkö tän ajan hyväksi. No 5 vaille 5 juoksin jo pukee salivaatteit ja täyttää vesipulloa. 
Jokasella aikansa käydä salilla ja mä vaan tykkään käydä aikasin aamulla ku ei oo salilla porukkaa ja saa keskittyy 100% : sesti omaan treeniin eikä venailla vapautuvia laitteita.
En muistanukkaa kuinka ihanaa treenaaminen voi olla. Tein tunnin treenin (lämmittely + 45 min treeni). Jalat alko täristä loppua kohden melko nätisti ja vähä pelotti nousta portaat kämpillä ja koulussa. Melkee ois saanu kontata, mutta siltähän uppoovan treenin kuuluuki tuntua! ;)

Vielä ku sais rästihommat loppuun huomenna koulus niin sais jäädä viikonlopun viettoon ja alottaa työssäoppimisenki toivon mukaan ens viikolla.

Kerranki ku oon ollu asialla koulus, niin mulle ei oo ollu päiviksi ku 1-3 tuntia hommia ja niiski kestäny oman laiskottelun takia. Ärsyttävä lähteä toiselle paikkakunnalle vaan istumaan koneelle ja odottamaan uutta tehtävää jota ei kuitenkaan sille päivää oo tiedossa enää. Saman voisin tehdä kotona.

Onneksi huomenna on jo torstai ja koulupäivän päätteeks saa sitte ruveta siivoomaan kämppää ja perjantaina toivottavasti päivän vaa ottaa rennosti ja valmistautuu viikonlopun viettoon.
Ihan orpo olo kun inttiläänen on leirillä ja viestit tulee myöhäs jos niitä edes päivän mittaan tulee..
Onneksi täs ny on enää 267 päivää sen kotiutumiseen.. 

ei niin epäterveellistä eikä pahaa
Lisäkkääs snapchatis j3nnamaria,
jos ei muuten niin voisitte kertoa jotain hyviä treenibiisei tai sit netist katottavii sarjoi yms. En keksi netflixistä enää mitään kivaa :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...