18 toukokuuta 2016

if only I could runaway

Heippa taas ! 

Moni on huomannutkin snapchatissa, instagramissa ja facessa, että otettiin Saran kanssa pieni irtiotto.

Joskus on niitä päiviä ja viikkoja ja kuukausia kun mikään ei kiinnosta, mihinkään ei vaan riitä voimat. Sitä haluais panostaa kaikkeen ihan 100% :sesti, mutta sekin jää vaan yritykseksi.

Me päätettiin ihan yhtäkkiä ajelemassa, että me mennään pakkaamaan ja lähdetään, mehän siis oikeesti nyt lähdetään ajamaan kauemmas ilman päämäärää.

Mulla oli mielessä yks paikka ja kaupan kautta kämpille pakkaamaan ja parhaitten kavereiden kans vielä chillailtiin ja ne kielti meitä lähtemästä, koska noh... kuka nyt ei meitä ikävöisi?
Vitsi vitsi, ei vedetä herneitä nenään eihän?<3

Ajettiin kaatosateessa melkein kokonaan ilman karttaa päämäärään, joka oli muuttunut sitten viimme kerrasta. Käytiin Storsandilla rannalla, sielä oli älyttömän kylmä, pimeä, likaista ja mutaista koko rannalla. Ei valoa mistään suunnasta ja parkkipaikasta ja metsiköstä oli jossain vaiheessa tullut luonnonsuojelualue. En sitten tiedä miten ei olla sitä huomattu missään lehdessä tai jutussa.

Lähdettiin jatkamaan matkaa ja päädyttiin uusikaarlepyyhyn ja levättiin ja syötiin ja jatkettiin matkaa.
Aamupala Kokkolan mäkkärissä ja hampaitten pesu viereisessä Prismassa, ei harkittu asiaa ihan täysin :D


Ajettiin ruotsinkielisellä alueella edestakaisin ja tervehdittiin vastaantulevia vanhuksia ja lapsia jotka alkoivat hymyilemään kuin heitä ei koskaan oltaisi tervehditty. Ihmiset olivat ystävällisiä ja juttelivat, eikä olleet niin arvostelevia kuin täällä. 

Rapsuttelimme hevosia, poneja sekä lehmiä. Landetytöt oli ihan onnessaan ! :')

Kuuntelimme puistossa viereisen talon kukon kie'untaa, näimme vuohia, kurkia, joutsenia ja rapsuttelimme parkkipaikoilla ja tienvarsilla vastaan tulleita kissoja.

Sammutettiin 19 tunnin ajaksi netti puhelimesta, lentotila päälle ja vain kuvia ja musiikkia. Niin kuin ennen vanhaan, ei somea hyppimässä silmille.
Näitä reissuja otetaan useammin ja pidemmillä aikatauluilla, aivan mahtavaa ajella auringossa ja ajaa ilman tarkempaa suuntaa. Ei käytetty karttaa ollenkaan, tienviittoja ja rohkeita päätöksiä. Alettiin muutamissa tunneissa tuntea ruotsinkieliset tiet ja metsäreitit paremmin kuin isommat tiet tääläpäin.

Löydettiin oma turvapaikka, seuraavan kerran kun ahdistaa niin tankkaamme auton ja talla pohjaan !

En oo lisännyt kaikkia kuvia koneelle, joten otetaan nyt tässä vaiheessa tuo yksi kollaasi vain :>

♥ lla j3nnamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rouva elämää

Pitkästä aikaa päädyin blogin pariin. Harmittaa hieman kun aina se kirjoittelu vaan unohtuu arjen keskellä. Lähestytään 4 kuukauden saldoa ...